Blogging tips

dimecres, 3 de febrer de 2016

TREBALL AMB FANG: RELLOTGE TOU - DALÍ (2)

La persistència de la memòria


Els nens i nenes de tercer, inspirant-se amb l'obre de Dalí " La persistència de la memòria" faran un rellotge de fang.El fang és un material ideal per realitzar treballs de modelatge. És un material molt agradable i estimulant al tacte amb el qual pots crear infinitat de formes.
Hi ha molts tipus de fang. Nosaltres utilitzarem el fang blanc ja que embruta menys i és més fàcil d'utilitzar.

Què necessitem?
Fang blanc
fusta per treballar
espàtules 
corró
llapis
pintura blava, negre i durada.
Cal treballar, amassar, molt bé el fang per tal de que no ens quedin bombolles d'aire a dins ja que si no se'ns podria quartejar.
Desprès d'amassar bé el fang, farem una planxa ben aplanada amb el corró  i d'aproximament  d'1 cm  de gruix. La planxa pot ser de la mida que volguem.
Resseguirem amb un punxó el contorn amb la forma del nostre rellotge. Un cop satisfets amb la forma, l' acabarem de tallar amb un ganivet.Ara és hora de treballar l'interior donant-li forma amb els dits (humitejats amb aigua) i amb un  punxó o llapis donar forma a les busques i les hores.
Un cop assecat el pintarem i envernissarem. Si el volem per penjar, abans que s'assequi hem de fer-li un forat a dalt.I també els podem doblegar quan encara estan humits
per fer-los més "tous"Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...